Hver Tirsdag 17:15 er der mulighed for at komme og prøve orienteringsløb ved vores klubhus, Egebjerghuse 27, 2750 Ballerup.

Mød op, eller endnu bedre skriv i kontaktblanketten herunder - så ved vi du kommer.

Der er også træning torsdage i forskellige nordsjællandske skove, og tit aktiviteter i weekenderne hvis man ønsker det.

Hvordan foregår det?

Der vil altid være en instruktør der tager i mod, og du vil modtage en kort instruktion og hvis det ønskes bliver der samlet en lille gruppe der følges af instruktøren med masser af fif til at finde rundt ved hjælp af kort og kompas.

For hver gang er der et nyt orienteringskort med lette og svære baner i lokalskovene eller eventuelt i Egebjerg bebyggelsen, som ligger lige ved siden af.

Du kan sagtens vælge gå-tempo, og samtidig få en naturoplevelse, eller du kan vælge at stile mod konkurrenceløb og hastighed - vi har ikke nogle begrænsninger.

I starten vælger flere at løbe/gå sammen i grupper, men man kan også vælge at løbe individuelt - alt efter lyst.

Alder

Klubben har medlemmer fra 6- 90 år gamle, uanset alder kan man altid starte,

Vi har medlemmer som er nye i o-sporten, og som også er i alle aldre - netop fordi der er mulighed for at dyrke idrætten i sit eget tempo, i grupper eller individuelt.

Børn og unge

Vi har en børne- og ungdomsgruppe samme dag som også deltager og støttes af forældre, enten børnenes egne eller eventuelt andres, det kan altid aftales på stedet

Kontaktblanket

Vælg venligst