Udskriv

Weekendens fine sommervejr passede tilsyneladende mange af klubbens deltagere ved DM-sprint på DTU i Lundtofte rigtig godt, for det er meget længe siden, at vi har hentet så mange medaljer med hjem fra et DM-arrangement.

Hele 6 medaljer ved lørdagens individuelle sprint og endnu en ved søndagens stafetsprint blev det til på de intense baner rundt mellem bygningerne og uden om de kunstige afspærringer på et meget mennesketomt DTU - kun en enkelt øl-stafet fik vi - måske? - forstyrret!

 

Et stort tillykke med medaljerne til Signe Tanja Vejgaard Andersen (Nr. 3 i D35), Anne Marie Thommesen og Maria Krog Schultz (Nr. 2 og 3 i D45), Kirsten Truelsen (Nr. 2 i D80), Anders Vejgaard (Nr. 2 i H35), Lars Hanghøj (Nr. 3 i H65) samt D/H60-holdet med Charlotte Grauert, Jørgen Pedersen og Lars Hanghøj (Nr. 3). Desuden blev Karoline Saxtorph Schulz en flot nr. 11 i Dame Elite-klassen.

 

Ved forrige weekends sjællandsmesterskaber i sprint ved Køge vandt Anne Marie guld i D45 - også et forsinket tillykke her!

 

De kommende mesterskabsløb bliver SM-stafet og -lang i Tisvilde Hegn medio august, DM-mellem i Grejsdalen ved Vejle i slutningen af august og DM-stafet og -lang medio september.

 

 

Visninger: 132