Så er det lige om lidt, at rigtig mange af klubbens medlemmer vender næsen vestpå til trekantsområdet Vejle, Fredericia og Kolding, hvor vi skal følge de danske landsholdsløbere og deres bestræbelser på at vinde VM-medaljer!

Danmark er vært for det første VM i sprintorientering efter at sprint og skov VM'erne blev opdelt, og nu hver især afholdes hvert andet år. Vi skal bo på DanHostel i Vejle og selv løbe publikumsløbene - WOC Tour - i både by og skov.

Løbenes hjemmeside bliver nu løbende opdateret med nyheder, startlister og instruktioner, så følg endelig med her!

 

Vi har haft et aktivt forår rent arrangementsmæssigt med 2 fine Firma-O-Løb i maj og 3 flotte Sommer Cup-løb i juni. Med mange glade og tilfredse deltagere til begge arrangementer skal der herfra lyde en stor tak til især stævneledere, banelæggere, beregning og korttegner, der alle har taget det store arbejde inden stævnerne kom op at stå - men også til alle os andre, der på løbsdagene har fået det hele til at glide uden de helt store problemer. Tak for det!

 

Efter en forhåbentlig tør og solrig sommer, hvad enten det så skal være o-løbsferie eller ferie under mere afslappede former, venter der os også et aktivt efterår! Og nej, denne gang ikke med flere løbsarrangementer, men til gengæld masser af gode o-løb, hvor vi bl.a. skal forsvare vores placering i divisionsturneringens 2. division. I september måned skal vi løbe årets 2. match d. 4.9. i Teglstrup Hegn og en op- eller nedrykningsmatch d. 25.9., endnu vides ikke helt hvor! Og i weekenden d. 10.-11.9. er der DM stafet og lang på Bornholm, hvor de fine løbsterræner fortjener rigtig mange deltagere. Så prøv at se, om ikke der i god tid kan laves nogle stafethold, så vi kan være med i DM-løbene både lørdag og søndag. Sidst i oktober går turen så, for mange af os, igen til Bornholm, hvor klubben plejer at være fyldigt repræsenteret på startlisten til Høst Open.

 

På bestyrelsesmøderne her i foråret har vi brugt en del tid på vore løbsarrangementer, tirsdagstræning - der efter sommerferien bliver til mandagstræning og skoleorientering, begge med Mikkel Skaarup som primus motor, samt en evt. klubfest, der især kræver nogle arrangører, hvis den skal blive til noget.

 

Det, og meget andet, kan du læse mere om her på hjemmesiden og i referater fra bestyrelsesmøderne, der nu snart bliver ført helt ajour! Det kræver lige et login inden du finder dem under Klubben - Bestyrelse og Udvalg!

 

Rigtig god sommer! - fra Bestyrelsen