Så lykkedes det!

I det allersmukkeste sensommervejr ved Teglstrup Hegn vest for Helsingør fik vi i søndags med en gedigen holdindsats 3 flotte og solide sejre over henholdsvis OK Øst, OK Sorø og Holbæk OK.

Det betyder, at vi næste år løber i 2. division! Her må vi nok forvente lidt hårdere modstand fra konkurrenterne Farum OK, Roskilde OK og OK Øst end vi har fået i 3. division, men med den opbakning, der har været til matcherne i år, og ikke mindst i søndags, er det svært at bevare pessimismen smile

Det er måske ikke helt retfærdigt at fremhæve enkeltpræstationer på en dag, hvor alle kæmpede bravt og mange fik point, så her blot en oversigt over (alle!) vore klassevindere:

Viktor Brunn Fugmann (Beg), Freja Brunn Fugmann (D12B), Maja Thorsen (D21B), Signe Hanghøj (D45B), Lisbeth Jensen (D70), Mie Nielsen Kollits (D-Let), Eskild Gemmer Hanghøj (H14B), Vilhelm Hørring Riegels (H16), Lars Bech Jensen (H45B), Carsten Gemmer Hanghøj (H50), Jørgen Skaarup (H60) og Torben Schorlemmer (H-Let).

Et stort tillykke til os alle!