Indbydelse Vinter OL 2023

29/12, 14/1, 28/1, 11/2 og 25/2

Tilmelding for  O-løber til 4 afdeling 11/2-2023 sker fortrinsvis  via  O-service klik her

Andre  via  mail  til  neaabye@gmail.com eller  ved  at  møde  op i  vestskoven ved  Ballerup vej Reumerts Ege hvor  der er  stævneplads

55.69870653611614, 12.359223571881843

Tilmelding til 5 afdeling gøres via tilmeldingslink i menuen for den pågældende afdeling øverst her på siden senest torsdag kl. 19:00 før løbet med følgende oplysninger: navn, klub, si nummer & bane.   Skulle  du  efterfølgende have ændringer til din tilmelding, sender  du  en mail til Neaabye@gmail.com

1. afdeling: 29/12-2022 Lille Hareskoven, Banelægger Claus Cederberg
2. afdeling: 14/01-2023 Bagsværd by. Banelægger Michael Nygaard Møller

3. afdeling: 28/01-2023 Egebjerg by og  skov, Banelægger Karo Saxtorph Schulz
4. afdeling: 11/02-2023 Vestskoven, Banelægger Niels Aabye, (Løbet bliver lagt i O-service, men er gratis for medlemmerne)
5. afdeling: 25/02-2023 Hareskoven/Jonstrup, Banelægger Peter Sørensen (OBS: Løbet bliver holdt som klubmesterskabsløb 2023)

Stævnecenter
Klubhuset eller tæt på starten.
Er stævnecenteret i klubhuset vil der være mulighed bad og hygge i klubhuset efter løbet.

De kort der er tilovers tilbydes på løbsdagen. Her vil der være en hjælp, hvis du har hakket af i O-service under min profil om at dele data

Baner
1. Begynder: 2,0 km
2. Let : 3,5 km
3. Mellemsvær : 5 km
4. Kort svær : 4 km
5. lang svær : 6,5 km

Kontrol
Der bruges SI til kontrol. Alle typer brikker kan bruges, og man kan bruge berøringsfri brikker på banen (ikke start og mål)

Start gebyr
Det er gratis for alle medlemmer af Ballerup orienteringsklub, for børn og unge under 21 år, samt for alle nye løbere (børn, unge og voksne), som ønsker at prøve at løbe orienteringsløb, så tag gerne en gæst eller din nabo med. Det er tilladt at løbe i grupper.
For alle øvrige(dvs. løbere, som er medlem af andre orienteringsklubber) over 20 år koster det 25 kr. at deltage i et træningsløb, gerne på MobilePay.

For løbet i Vestskoven den 11/2 der bliver lagt i o-services er prisen 50 kr for voksne og for unge er prisen 40 kr. Ballerup Ok betaler startgebyret for løbere, der er medlem Ballerup ok.

Instruks
Instruktion vil være tilgængelig i menuen øverst for hver afdeling kort forinden løbet.

Begynder
Begynder vil få en kort instruktion kl. 10:45

1. Fri start mellem 11:00 og 11:45
2. Hent løbskortet i beregningen
3. Tøm og Check SI-brikken i enhederne ved stævnecenter
4. Følg snitninger til start
5. Starten er ubemandet. Start når du/i er klar, gerne et minut efter den sidste, der startet på samme bane, så der er ligt afstand op til de næste løber.
6. Klip starten og løbet er i gang
7. Gruppe løb er tilladt

Efter målet skal SI-brikken aflæsses i beregningen i stævnecenteret
ALLE løbere også udgået løber SKAL henvende sig i beregningen

Max tid
klokken 13:15 begynder indsamling af poster i skoven

Resultater
• Resultaterne visse løbende i stævnecenteret
• og live på nettet https://liveresultat.orientering.se/
• Stræktider udleveres efter brikaflæsning
• Efter løbet vil mellemtider komme på og på Winsplit http://obasen.orientering.se/winsplits/online/dk/default.asp
• Løbet vil blive lagt på O-track efter løbet er afsluttet.