Tid:

Ballerup Klubhus

Egebjerghuse 27, 2750 Ballerup

Parkering:

Græsplænen ved Skovvej vest for klubhuset

Kort:

Egebjerg By Nord og Sydlig del af Egebjergene, 1:4000 sprintkort, 2,5m ækvidistance

Tegnet 2019, opdateret 2022

Mindre veje og stier i by med mange rækkehuse. Mange undergange og baggårde; vær opmærksom på ikke at løbe ind i folks private haver. Der er også åbne områder især i den sydlige del af byen. Skolen ligger i midten af byen. Der er to større søer.

Ejebjergene syd er en klassisk åben sjællandsk bøgeskov med mange små stier.

Start:

Nordøst i Egebjerg by. Gå syd fra klubhuset gennem Egebjerghuse og over den større vej, Egebjergvej (HUSK at kigge for biler). Herefter til venstre og syd af lille sti.

1. Tøm og Tjek SI brik. Der er stativer ved klubhuset.
  2. Gå til start
  3. Løberen tager  sit  kort  ved  startstedet
  4. Startposten skal stemples for at starte tiden.
  5. Løberen stempler start straks efter at have taget sit kort i kortkassen. Der vil ikke være personale ved start. Der må godt løbes i grupper.
  6. Alle SI-brikker kan bruges. Løberen er selv ansvarlig for, at det er den rigtige SI-brik, der løbes med. Der kan også bruges af berøringsfrie SI-brikker, på nær til start og mål.
  7. Ingen løse postdefinitioner

Klasser

Begynder:  1,7 km

Let:  2,5 km

Mellemsvær:  4,7 km

Kort svær:  3,9 km

Lang svær:  5,4 km

Alle baner skal krydse Egebjergvej undervejs på banen, som er en større vej. Her bruges helst tunnelen under vejen, som også er oplagt ift. baneforløbet.

Det er sprintløb i by, så tag gerne hensyn til beboere og kig for biler og cyklister.

Mål:

Mål er øst for klubhuset ved vej/sti-kryds og markeret på kortet.

1. Vigtigt: Efter målgang går du straks til brik-aflæsning i Klubhuset.
  2. SI-brikken aflæses.
  3. Stræktider udleveres

Resultater.

1. Resultaterne vil løbene kunne aflæsse på https://liveresultat.orientering.se/